Foto: World Padel Tour
World Padel Tour

Gonzalez och Ortega separerar — hon kan ersätta

ANNONS

Det populära spanska paret Bea Gonzalez och Marta Ortega meddelar att de går skilda vägar.

Partnerbytena är på gång efter att Sofia Araujo och Delfi Brea tidigare idag meddelade att de separerar efter bara fyra turneringar. Nu separerar även par nummer tre på världsrankingen — Marta Ortega och Bea Gonzalez.

Tillsammans vann de Danmarks WPT i Köpenmhamn och Amsterdam Open 2022 men har haft en dålig start på 2023. 

”Utöver titlar och resultat är jag dock kvar i vardagen med en spelare som är ett riktmärke för professionalism. Jag har haft privilegiet att samarbeta med en nummer ett-spelare under hela den här tiden", skriver Bea Gonzalez på sina sociala medier.

Enligt uppgifter till PadelDirekts sytersajt Padel Alto handlar det om ett byte, där Bea Gonzalez och Delfi Brea kommer att bilda ett par och alltså återförenas. Det är oklart om det blir ett rakt byte mellan paren eller om vi kommer att få se fler uppbrott.

Den här artikeln handlar om: