Daniel Windahl
Foto: World Padel Tour
World Padel Tour

Daniel Windahl utslagen i WPT — Yanguas/Gonzalez för svåra

ANNONS

Det blev en tuff dag på jobbet för firma Solano/Windahl. Åttondelsfinalen i WPT-Reus slutade med förlust mot förstarankade paret Momo Gonzalez/Mike Yanguas. Efter ett rysarsetet i andra set skrevs siffrorna till 3-6, 6-7.

Äventyret i Reus är över för denna gång för Daniel Windahl. Mot tuffast möjliga motstånd — turneringens förstarankade och även nybildade par — Momo Gonzalez och Mike Yanguas blev det förlust med två raka set.

Yanguas, som tidigare har varit partner till Windahl på Euro Finans Invitational. 

— Det var roligt att möta Mike verkligen, vi läste av varandra bra . Jag och Jose snackade om det innan att vi hoppades på dem som motståndare, säger Daniel Windahl till PadelDirekt.

Han fortsätter:

— De är ett riktigt bra par verkligen. Det är några svåra bollar de räddar så det är bara att gratulera. Men jag känner ändå att vi tar med mycket från denna match. Det var en bra match med långa bollar. Tyvärr tappar vi i kvalitet och orkar inte hålla samma tempo vilket gör att vi förlorar matchen.

Andra setet blev dagens jämnaste där paren delade broderligt på poängen fram och tillbaka utan något break. Windahl/Solano höjde sig och kunde bjuda upp till rejält motstånd mot stjärnparet.

Ett tiebreak krävdes för att skilja paren åt där Yanguas/ Gonzales tog kommandot och sprang snabbt i väg till en 7-2 vinst vilket också resulterade i matchseger.

Härnäst väntar WPT turneringen i Granada mellan 8 och 16:e april. Tills dess blir det träning nere i Malaga för det svensk/spanska paret. 


Arkiv: Tello visar sin klass – avgör två raka bollar

Den här artikeln handlar om: