World Padel Tour

Dominerade nattens final — fortsatt obesegrade i årets WPT

ANNONS

Agustin Tapia och Arturo Coello vann sin fjärde titel på lika många turneringar efter att enkelt ha besegrat Stupaczuk och Di Nenno i finalen av WPT Paraguay Open med 6/2 6/1.

Sviten fortsätter. Agustin Tapia och Arturo Coello är fyra turneringar in i säsongen fortsatt oslagbara i World Padel Tour. 

De unga talangerna visade återigen att de kommer att vara kandidater till positionen som världsettor. Duon kröntes i finalen av Paraguay Open efter att ha spelat en nästan perfekt match mot Franco Stupaczuk och Martin Di Nenno.

Coello och Tapia inledde matchen i en ohygglig fart. Det spansk-argentinska paret gav inte sina motståndare någon tillstymmelse till chans, och tog två raka servebryt. Efter det var första set över. 

Det andra setet gick på samma sätt, med Tapia och Coello långt överlägsna på banan. ”Superpibes” hittade inget svar på Tapia och Coellos spel, som vann matchen med 6-2 6-1 på mindre än en timme.

"Det finns alltid saker att förbättra, men vad Arturo gjorde idag mot ett par som Martin och Franco är otroligt. Vi är väldigt nöjda med den här turnén, vi kunde vinna på många olika typer av underlag och jag tycker att det är väldigt positivt", sa Agustin Tapia efter matchen.

Därmed behåller Tapia och Coello sin obesegrade svit på World Padel Tour och har vunnit fyra titlar på fyra turneringar den här säsongen.

Den här artikeln handlar om: