World Padel Tour

Befäster positionen som världsettor — tredje raka titeln

ANNONS

I en mycket jämn final av Paraguay Open vann Gemma Triay och Alejandra Salazar mot Paula Josemaría och Ariana Sánchez med 7/6 7/6 efter mer än två och en halv timmes spel. 

I den mest upprepade damfinalen i World Padel Tours historia - de har mött varandra i final 20 gånger - vann Gemma Triay och Alejandra Salazar finalen av Paraguay Open mot ett kampvilligt lag i Ariana Sanchez och Paula Josemaria. 

Båda paren visade en enastående spelnivå, men det var Triay och Salazar som lyckades vara mest träffsäkra i de avgörande ögonblicken och tog matchen i två set, som avgjordes i tiebreak.

"Vi visade en mycket bra nivå och det var en fantastisk match. Det har varit tre mycket tuffa veckor, men allt detta har varit möjligt tack vare det fantastiska lag vi har. Jag hoppas att det här året kommer att bli ett fantastiskt år, precis som det förra", sade Alejandra Salazar efter matchen.

Efter att ha förlorat säsongens första turnering lyckades Triay och Salazar sätta ihop en serie på tre turneringar i rad för att befästa sin position i toppen av världsrankingen.

Den här artikeln handlar om: