På bilden: Alex Ruiz och Momo Gonzalez.
Foto: World Padel Tour.
Internationell padel

Känslosamt inlägg av storstjärnan: ”Jag är i tårar”

ANNONS

Alex Ruiz har officiellt brutit upp med Momo Gonzalez.
Malaga-spelarna spelade i lördags sin sista turnering tillsammans.

Nyheterna kom för några dagar sedan, men nu har Alex Ruiz också gjort det officiellt: Alex Ruiz/Momo Gonzalez är inte längre ett par. 

Den vänsterhänte hårt slående spelaren kommunicerade ett känslomässigt uttalande på sociala medier där han bekräftade nyheten:

"I dag är ingen trevlig dag... Momo och jag har spelat vår sista turnering som par. Momo, jag vill tacka dig för att du antog utmaningen att spela med mig för ett år sedan. Jag kände dig som en vän och nu har jag också känt dig som en partner och jag har haft mycket roligt med det här laget. Jag är i tårar när jag skriver detta och det är ett tecken på att vi har gjort och skapat något mycket speciellt", skrev Ruiz.

”Minns varje ögonblick av lycka

World Padel Tour Paraguay Open har varit deras avskedsturnering. Spanjorerna förlorade i lördags semifinalen mot Agustin Tapia och Arturo Coello.

"Tack alla för det stöd ni alltid har gett det här paret från Malaga. Jag hoppas att ni minns detta par med ömhet och minns varje ögonblick av lycka", avslutade spanjoren.

Ruiz kommer att spela i Granada Open tillsammans med argentinaren Juan Tello, medan Momo Gonzalez kommer att debutera med sin nya partner, Mike Yanguas, i Reus Open 500.


Den här artikeln handlar om: