Foto: Svenska Padelförbundet
Swedish Padel Tour

Finalklart: Förstaseedade mot spanjorskor

ANNONS

Damsemifinalerna är färdigspelade i SPT2. Nu återstår bara damfinalen, som minst sagt blir riktigt spännande.

Finaldagen av årets andra deltävling av Swedish Padel Tour pågår för fullt i Eskilstuna. Under förmiddagen avgjordes damsemifinalerna.

Spanjorskorna Magdalena Perez och Julia Polo mötte Baharak Soleymani och Margarida Fernandes. Matchen avgjordes i två set där Perez och Polo var starkast. Spanjorskorna tog finalplatsen med resultatet 6-4, 6-3.

I andra semifinalen ställdes Sofia Arvidsson och Ida Jarlskog mot Cornelia Lister och Maria Picio. Första set slutade i tiebreak där förstaseedade Arvidsson och Jarlskog vann. Andra set blev också jämnt, men starkast på planen var Sofia Arvidsson och Ida Jarlskog.

Förstassedade mot spanjorskor

Nu väntar en riktigt spännande final med förstaseedade och regerande mästare Sofia Arvidsson och Ida Jarlskog mot det hel spanska paret Magdalena Perez och Julia Polo. Matchen spelas på STIGA Sports Padel Center i Eskilstuna kl 14:00.


ARKIV: Läcker highlight signerad Ida Jarlskog.

Foto: Padel-Television.  
 

Den här artikeln handlar om: