Internationell padel

Efter spekulationerna: Talangerna separerar

ANNONS

Efter spekulationer har nu Jon Sanz och Javi Leal gjort sin separation officiell. De unga spanska talangerna fick inte de förväntade resultaten och har bestämt sig för att gå skilda vägar.

Efter att ha startat sitt gemensamma projekt i början av året har det unga paret Jon Sanz och Javi Leal nu meddelat sin separation.

De unga spanjorerna lyckades inte hitta sitt spel, och dåliga resultat tvingade duon att fatta beslutet bara tre månader in i samarbetet. 

"Realistiskt sett har vi inte uppnått resultat, det har verkligen varit en mycket kort tid, men ingen av oss har tagit fram den andres potential, och jag tror att det är det viktiga", skrev Jon Sanz i sina sociala nätverk.

Paret har spelat i fyra av de fem turneringar som spelats under säsongen, och föll i första omgången i Abu Dhabi och Chile WPTs, i åttondelsfinal i Qatar Premier Padel Major och La Rioja WPT Open. Den spanska duon spelar inte i Paraguay Open.

Även om de spanska spelarna ännu inte har tillkännagivit sina nya partners finns Javi Leal med på listan för WPT Reus Open tillsammans med argentinaren Juan Cruz Belluati.

Den här artikeln handlar om: