Foto: World Padel Tour
World Padel Tour

Cardona om att lämna Ramirez: "Folk tror att jag inte har något hjärta”

ANNONS

Den spanska supertalangen Pablo Cardona lämnar Ivan Ramirez och inleder ett samarbete med Alex Arroyo. Nu berättar han för spanska Marca om orsaken. 
— Det är aldrig lätt, säger han.

18-årige Pablo Cardona är en av Spaniens mest intressanta talanger inom padel. Tillsammans med Ivan Ramirez har paret presterat starkt tillsammans och nått en kvartsfinal på World Padel Tour.

Men nu är projektet slut. I en intervju med spanska Marca förklarar talangen varför.

— Jag tog beslutet. Det är aldrig lätt att göra något sådant här, särskilt när det går så bra för oss. Ändå, med så många par som byter, hade jag möjlighet att spela med Alex Arroyo, som jag tränar med på M3 Academy.

Pablo Cardona har nyligen flyttat till Madrid för att träna på M3-akademin, som anses vara den bästa i världen.

— Jag talade med Jorge Martinez och Mariano Amat (tränare på M3) och vi gillade verkligen alternativet. För mig skulle det kunna vara ett steg framåt och en utmärkt möjlighet att fortsätta växa, och det var därför jag tog beslutet. Jag har inga klagomål från Ivanxo, varken på och utanför planen. 

Efter brytet skrev Ivan Ramirez på sina sociala medier att han inte kunde sätta sig in i andras huvuden och uttryckte att beslutet var tveksamt.

"Har inte tid att bli arg".

— Det är normalt, det är svårt, vi hade ett bra projekt och resultaten fanns där. Men ja, padel är så. Det här händer tusen gånger och vi är väldigt få. Man har inte tid att bli arg för man vet aldrig vem man måste spela med igen, och om man tittar på seniorerna har nästan alla spelat med varandra.

Han fortsätter:

— Om du tittar på mina Instagram- och Twitterprofiler så har folk kritiserat, vilket inte stör eller oroar mig. Men det är normalt att folk utifrån tycker att jag inte har gjort bra ifrån mig, att jag är en jävel eller att jag inte har något hjärta.

Cardona och Arroyo kommer att debutera tillsammans i nästa World Padel Tour 500 i Reus.


Arkiv: Coello med makalös räddning: "Det är inte möjligt"
 

Den här artikeln handlar om: