World Padel Tour

Han blir ”El Gatos” nya partner — då debuterar paret

ANNONS

Det kommer inte som någon stor överraskning: Juan Tello kommer att spela med Alex Ruiz från och med Granada Open, enligt den argentinska tidningen Olé.

Nej, det är ingen överraskning. PadelDirekts internationella systersajt Padel Alto har genom trovärdiga källor tidigare rapporterat att Juan Tello kommer att paras ihop med Alex Ruiz, och flera tidningar och konton som Twitter-kontot Contrapared och El4Set har redan rapporterat om det.

Nu bekräftar även den argentinska tidningen Olé att så kommer att bli fallet. 

Enligt tidningen kommer paret att göra sin första tävling tillsammans i Granada Open, som blir den femte tävlingen i årets World Padel Tour-kalender.

Det är redan känt att Paquito Navarro och Federico Chingotto också kommer att göra sin första tävling tillsammans i Granada. Ingen av spelarna själva har gjort något officiellt tillkännagivande.

Enligt trovärdiga källor till Padel Alto förbereder sig paren för det viktiga året i internationell padel, 2024. De vill gå in i den säsongen under bästa möjliga förutsättningar med en stabil partner.

Coachas av Ovide

Enligt uppgifter innebär dessa förändringar också att Momo Gonzalez och Mike Yanguas kommer att bilda ett par. Vem Javi Garrido kommer att spela med är fortfarande oklart. Han gick i förra veckan ut till den spanska sajten Analistas och förnekade de rykten som florerat om att han och Lucho Capra kommer att bilda ett nytt par.

Rodri Ovide kommer att träna Juan Tello och Alex Ruiz. Ovide tränade bland annat det framgångsrika paret Paquito Navarro/Martin Di Nenno och är coach för Gemma Triay och Ale Salazar på damsidan. Han är även argentinsk förbundskapten för herrarna och coachade nationen till ett VM-guld i Dubai förra året. 

Den här artikeln handlar om: