Måns Zelmerlöw
Foto: Bildbyrån
Svensk Padel

Efter nedåtgående trenden — Zelmerlöw inte orolig för framtiden

ANNONS

Padel-explosionen under pandemin har lagt sig, Numera präglas tillvaron av konkurser men också hallar som får nya ägare. En av dem som var med tidigt i padelsverige och investerade var Måns Zelmerlöw som fortfarande tror att sporten är etablerad för lång sikt framöver i Sverige.

Pandemin är över. Många är tillbaka och arbetar på kontoren, vilket även märks i hallarna. Men trots det tycker Måns Zelmerlöw att sportens framtid ser ljus ut. 

I en intervju med Sveriges Radio Sjuhärad berättar Måns Zelmerlöw hur han ser på utvecklingen för sporten:

Så här har det sett ut i Sverige med en överetablering av hallar. Det är klart det är tråkigt med konkurser men det som är kul är att det är lika många människor som spelar padel. 

Även om det har varit en nedåtgående trend ser Zelmerlöv ingen anledning till oro för sportens framtid i Sverige:

— Jag tvivlar inte på att padel är här för att stanna. Det är en lätt sport att komma in i, även för de som inte har spelat racketsporter tidigare. Det är klart att pandemin hjälpte till en del så att det blev en jätteexplosion. 

— Men jag tror ändå många förstod att det inte skulle vara så hur länge som helst, det var ganska naturligt att det skulle komma en dipp. Men det kommer fortfarande vara ett stort intresse för sporten.


 


Arkiv: Tello visar sin klass – avgör två raka bollar
 



 

Den här artikeln handlar om: