Leo Augsburger och Tino Libaak
Foto: World Padel Tour
World Padel Tour

Augsburger och Libaak får en plats i Paraguay Open — kan ställas mot Vasquez

ANNONS

De unga argentinarna Tino Libaak och Leo Augsburger kommer att ha sin avskedsturnering under Paraguay Open. Efter att ha åkt ur i kvalet kommer det unga paret att gå in i huvudtävlingen som Lucky Loosers.

Efter de stora framgångarna för de talangfulla 17- och 18-åringarna i La Rioja Open - där de blev det yngsta paret att nå en final i World Padel Tour - meddelade Tino Libaak och Leo Augsburger att de separerade.

Tino Libaak kommer att spela med den argentinska legenden Miguel Lamperti, medan Leo Augsburger bekräftade för Padel Alto att han kommer bli partner med Javi Rico.

Allt verkade tyda på att turneringen i Argentina hade varit parets sista framträdande, men ödet ville annorlunda och nu får duon Augsburger-Libaak en "sista dans".

Trots att de unga stjärnorna inte lyckats kvalificera sig till World Padel Tour Paraguay Open genom kvalomgångarna kommer de nu få en extra chans: Argentinarna gynnades av avhoppen i huvudlottningen och kommer att gå in i turneringen som ett Lucky Looser-par.

Ett av avhoppen är Simon Vasquez och Jaime Menendez motståndare, Fernando Belasteguin och Sanyo Gutierrez. Det är ännu oklart om Libaak och Augsburger tar denna plats i lottningen. 

Duon går in i i tävlingen på tisdagen, även om turneringsarrangörerna efter ändringarna i listan över deltagande par ännu inte har släppt det uppdaterade spelschemat.


 


Arkiv: Coello med makalös räddning: "Det är inte möjligt"
 

Den här artikeln handlar om: