Internationell padel

Uppgifter: Chingotto har tackat ja — då gör paret sin första turnering

ANNONS

Federico Chingotto har svarat ja på Paquito Navarros förfrågan och det nya paret spelar sin första turnering i Granada Open, detta enligt uppgifter till den argentinska sajten Olé. 

Det har spekulerats en hel del den senaste tiden om nya partnerbyten efter tillkännagivandet att Juan Tello och Paquito Navarro separerar.

PadelDirekts internationella systersajt Padel Alto har tidigare rapporterat att Paquito Navarro och Federico Chingotto kommer att bli nya partners. En nyhet som den spanska sajten Relevo var först med att berätta.

Nu avslöjar argentinska Olé fler detaljer kring den nya konstellationen. 

Tränas av Gaby Reca

Enligt sajten har Federico Chingotto nu accepterat förfrågan. Den första turneringen för det nya paret blir WPT Granada Open, som blir säsongens femte tävling på World Padel Tour.

Paret kommer att tränas av argentinaren och det före detta proffset Gaby Reca, som tidigare tränat Juan Tello och Federico Chingotto och som nu är tränare för Chingotto/Garrido.

Enligt källor till Padel Alto kommer Juan Tello att spela med Alex Ruiz, medan Momo Gonzalez och Mike Yanguas kommer att utgöra ett nytt par.

Den här artikeln handlar om: