Nisse Ekman blir en del av Heads satsning.
Foto: Bildbyrån och Head (montage).
Svensk Padel

Före detta NHL-proffset Nisse Ekman del i Heads nya storsatsning

ANNONS

Åtta spelare som bildar fyra par, alla utvalda av Head med syftet att inspirera och utveckla sporten. Bland dem finns ett tidigare NHL-proffs, högt rankade tennisspelare och en SM guldmedaljör i bordtennis. Nu börjar resan mot toppen av prispallen på Premium Padel Open.

HEAD Hunted Padel Team består av åtta ambitiösa amatörer som har två gemensamma nämnare, passionen för sporten och en enorm utvecklingspotential. De har alla blivit utvalda med hopp om att tillsammans med stjärncoachen Fran Cepero nå sin fulla potential lagom till Premium Padel Open i sommar.

“Vi är stolta att just de här åtta spelarna är starten på HEADs nya satsning inom padel, HEAD Hunted Padel Team. Vi vill med det här laget inspirera andra spelare att ta nästa steg i sin resa inom sporten. Med de bästa förutsättningarn och den bästa utrustningen som HEAD har att erbjuda, är vi spända på att se hur långt de kan utvecklas” säger Thin Boman, Marketing Manager, Norden.

”Spelarna har en passion och ett driv som är unikt”

Bland de utvalda hittar vi tidigare elitidrottare inom ishockey, tennis och pingis, med en saknad av att tävla på hög nivå och med fullt fokus på sin nya sport, padel. Tränaren Fran Cepero har satt ihop ett par som tidigare spelat mot varandra på världens tennisbanor och nu istället ska samarbeta, ett annat par vars vägar tidigare korsats på padelbanan för att nu sätta ett gemensamt mål om vinst i PPO. Drivet och viljan har ingen begränsning, den stora frågan är hur långt det tar dem?

“Spelarna i HEAD Hunted Padel har en passion och ett driv som är unikt, ofta med elitidrotten som grund och alltid viljan att bli bäst. Jag ser en enorm potential hos alla åtta spelare och de fyra par som vi har bildat, och ser fram emot att vara deras tränare och jobba tätt med dem” säger tränaren Fran Cepero.

Spelarna i HEAD Hunted Padel Team får de bästa möjliga verktygen för att ta sig an uppgiften. Utöver kläder, racket, skor och annan utrustning från HEAD och padelträning med Fran Cepero får de dryck från Ár Functional, mental träning med Upotential samt ett individuellt fysprogram komponerat av en legitimerad personlig tränare. All träning sker på Court1.


Här är paren och personerna i HEAD Hunted Padel Team

  • Nils Ekman: fd NHL-proffs, spelat padel i tre år och är inte överraskande en slitvarg.
  • Carl Andrén: en passionerad spelare med mycket go, god bollkänsla och säker volley.
  • Alexander Fahnehjelm: fd tennisproffs som numer är managementkonsult och ger allt på padel träningarna
  • Daniel Handy Svensson: fd högt rankat tennisproffs som helt sadlat om till padel, målet är att bli topp 60 i Sverige.
  • Anna Albinsson: en affärskvinna med ett driv som heter duga, lika strategisk på banan som på jobbet.
  • Hanna Båth: en kvick tjej som tillbringar all sin vakna tid i en padelhall, antingen som tränare, spelare eller tävlingsledare.
  • Lisa Hammarlund: målmedveten och relativt nyfrälst inom padel. Som ytterst ansvarig för .com på ett bilföretag, är hon van vid att skruva på saker. Vi har fått det bevisat att hon även har kontroll på skruvandet på banan.
  • Maria Högberg: en kvinna som testat på det mesta inom sport, kämparglöden lyser starkt och både viljan och potentialen att utvecklas är imponerande.
Den här artikeln handlar om: