Sanchez och Josemaria utslagna av talangerna

ANNONS

Stjärnskotten Jess Castelló och Claudia Jensen överraskade återigen efter att ha slagit ut världsettorna Paula Josemaría och Ariana Sánchez.

Nyheten exploderade som en bomb i Santiago de Chile. Världsettorna Ariana Sánchez och Paula Josemaria slogs ut i kvartsfinalen av WPT Chile Open, av de unga löftena Claudia Jensen och Jessica Castello.

Spanjorerna inledde matchen osäkert, och Jensen och Castello utnyttjade detta för att ta en 6-3-ledning i första set.

Världsettorna spelade mer bestämt i andra set, men misstag i viktiga ögonblick (de lyckades bara få tre break av 11 skapade chanser) straffade återigen Sanchez och Josemaria, som fick se matchen glida iväg i det andra setets tiebreak.

“De har alltid slagit oss”

"Paula och Ari har alltid slagit oss, de är nummer ett i världen. Vi började inte på bästa sätt i det andra setet, men vi lyckades återhämta oss och spelade till slut väldigt bra", säger Jess Castello efter matchen.

Slutresultatet blev 6-3 7-6 till Jensen/Castellos fördel, efter en timme och femtio minuters spel.

Därmed fick de unga stjärnorna biljetten till sin andra semifinal för säsongen, där de kommer att möta Lucia Sainz och Aranza Osoro.

ARKIV: Kreativa konstlaget från utanför buren "Nu trivs han lite bättre".