Svensk Padel
Foto: Bildbyrån.
Svensk Padel

Helgens storturnering streamas — över 600 spelare till start

ANNONS

Padelfest väntar till helgen, 17-19, mars i Katedralen på Padel Crew i Helsingborg. 
Det är Toyota Padel Open som pockar på uppmärksamhet. 
Ett starkt startfält väntar med bland annat Simon Vasquez och Daniel Windahl i par samt oväntade paret Calle Knutsson/Viktor Stjern.

PadelDirekt har varit i kontakt med tävlingsledaren Marcus Eriander från Padel Crew som arrangerar turneringen för att kolla läget inför helgen:
 
Hur kan ni locka till er så starkt startfält bland spelarna?
Jag tror att det dels handlar om att vi är hemmaklubb för många av spelarna. Och samtidigt har många varit här och tränat bland de som inte tillhör Padel Crew. Man känner sig nog hemma här på många sätt. Det är mycket tradition här i området, det är lite av padel-meckat i Sverige. 
 
Hur känner du inför helgen?
— Det kommer bli så galet kul. Nu under tisdagen håller vi på med lottningen och många frågar redan nu hur helgen kommer se ut. Det kommer bli en riktig padelfest verkligen. Vi väntar att över 600 spelare ska komma. Det är mixen som är vår styrka enligt mig.

Han fortsätter: 

— Dels kryddar vi med elitspelare och samtidigt har vi bredden representerade. Det är vackert känner jag, att samtidigt som några elitspelare spelar på en bana kommer kanske en F-14 match avgöras på banan bredvid under samma tidpunkt. 

”Välkomna till padelfest”

Eriander:

— Det kommer bli fullsatt i helgen, det är jag övertygad om. Jag tror kapaciteten är runt 1 000 personer. Välkomna till padelfest.

Den som inte kan åka ner till Helsingborg kan se matcherna från centercourten under helgen på Padel Crews YouTube-sida. Senare under våren mellan 5-7 maj kommer SPT-3 också att avgöras nere i Helsingborg.

Också Daniel Appelgren/Linus Frost kommer till start. På damsidan får Sofia Arvidsson/Ida Jarlskog, som tog hem den första SPT-turneringen, gälla som favoriter men även där är startfältet stentufft. 

Se hela startfältet här. 


Arkiv: Coello med makalös räddning: "Det är inte möjligt".
 

Den här artikeln handlar om: