Carolina Navarro.
Foto: Bildbyrån.
World Padel Tour

Navarro Björk missar Chile Open efter slarviga missen: ”Det var en stor besvikelse”

ANNONS

Den spansk-svenska legenden Carolina Navarro Björk och hennes partner Mari Carmen Villalba kommer inte att delta i WPT Chile Open. Anledningen? 
De missade att anmäla sig i tid. 

Erfarna Carolina Navarro, som var världsetta i nio år, kommer inte att delta i World Padel Tour-turneringen i Chile, och anledningen är en aning förvånande.

Både hon och hennes partner Mari Carmen Villalba glömde att anmäla sig till turneringen innan anmälningstiden gick ut, och när de insåg det hade listan stängt bara tio minuter tidigare.

”Tyvärr missade Mari Carmen och jag, för en månad sedan, anmälningstiden och när vi insåg det, tio minuter för sent, fanns det inget vi kunde göra. Det var en stor besvikelse, men vi var tvungna att acceptera det och fortsätta. Chile, jag är skyldig dig en tjänst! Jag hoppas att jag kan åka nästa år” Navarro skriver på sina sociala medier.

Paret deltog i La Rioja Open förra veckan och förlorade mot Marta Talavan och Lorena Rufo i sextondelsfinal. Spanjorerna har nu återvänt till Madrid, där de tränar den här veckan inför Paraguay Open, som inleds den 21 mars.

För turneringarna i Sydamerika har spelarna behövt anmäla sig mycket tidigare än vanligt eftersom kvalen spelats flera veckor innan, vilket förmodligen påverkade paret. 


ARKIV: Har läget under kontroll — tills mattan ger vika. 

Den här artikeln handlar om: