Agustin Tapia & Arturo Coello.
Foto: Premier Padel.
Svensk Padel

Svenska padelföretaget skriver kontrakt med storstjärnan Arturo Coello

ANNONS

Det svenska padelföretaget 4on fortsätter att ta in stora namn under sitt sponsorparaply. 
Tidigare har företaget presenterat spelare som Sanyo Gutierrez, Paula Josemaria och Daniel Windahl — nu är också Arturo Coello en del av 4on.

”Välkommen till 4on-familjen Arturo Coello”‚ skriver företaget på Instagram.

Arturo Coello är nu en del av det svenska padelföretaget 4on. 4on har blivit ett etablerat namn de senaste åren med sina grepplindor samt andra grepp-hjälpmedel och marknadsför sig nu stenhårt via elitspelare i Sverige och världen. Tidigare har företaget valt att sponsra spelare som Sanyo Gutiérrez och Paula Josemaria internationellt och den svenska stjärnan Daniel Windahl nationellt. Nu har de presenterat ett namn och det är ingen mindre än Arturo Coello — en av världens hetaste padelspelare just nu.

”Vi är oerhört stolta och glada över att kunna presentera vårt nya samarbete. Coello är framtiden för padel och passar perfekt in i vår vision på 4on. En mästare i alla aspekter av spelet och kan överrumpla sina motståndare med ett enormt utbud av slag. 2023 kommer att bli ett spännande år tillsammans”.

Coello har den här säsongen inlett med en titel; WPT:s Mastersturnering i Abu Dhabi, samt en semifinalplats vilken togs i helgen under Premier Padel-majorn i Doha, Qatar. Han har i år bytt från att spela med legendaren Fernando Belasteguin till att spela med Agustin Tapia.

Kontraktet med Josemaria är också relativt färskt, det skrevs för en månad sedan.


ARKIV: Stjärnan vrider sig i plågor när bollen träffar olyckligt. 

Den här artikeln handlar om: