World Padel Tour

Mardrömsbeskedet: Paret tvingas ställa in tre WPT-tävlingar

ANNONS

Alejandro Arroyo och Mike Yanguas kommer inte till spel i World Padel Tour-tävlingarna i Argentina, Chile och Paraguay. 
Anledningen är en skada på Arroyo.

Den nya säsongen har börjat på sämsta möjliga sätt för det nya paret Alex Arroyo och Mike Yanguas. Två turneringar in i säsongen tvingas paret nu dra sig ur de tre kommande WPT-turneringarna: La Rioja Open, Chile Padel Open och Paraguay Padel Open.

Anledningen är en bristning i bukmuskeln som Alejandro Arroyo ådrog sig under Premier Padels Major i Qatar.

"Efter en smärta som jag har dragit på mig på den senaste Premier Padel-turneringen har det bekräftats att jag har en bristning i bukmuskeln", skriver Arroyo på sina sociala medier.

Det 12-seedade paret är redan anmälda till alla tre turneringar och kvalmatcherna har redan spelats eller påbörjats. Därför är det också omöjligt för hans partner, Mike Yanguas, att tillfälligt byta partner för någon av dessa turneringar.

"Nu är det dags att fokusera på att återhämta sig så snart som möjligt för att vara 100 procent för följande turneringar", skriver Arroyo.

Båda spelarna hade oregelbundna säsonger med blandade resultat förra året. I WPT´s första turnering för den här säsongen åkte paret ut i åttondelsfinalen och i Premier Padels Qatar Major förlorade de mot Lebron och Galan i samma omgång.

Efter World Padel Tour-tävlingarna i Sydamerika väntar Reus Open.

Den här artikeln handlar om: