Foto: Vidar of Båstad
Nya sponsoravtal

Evelina Hennigor klar för Vidar of Båstad

ANNONS

Evelina Hennigor blir märkeskompanjon med Sverige-ettan Baharak Soleymani. Hon lämnar Shooter Padel och är klar för Vidar of Båstad.

“Säg hej till vår nya vän Evelina, en svensk talang som siktar på toppen. Vi är väldigt glada att få stötta henne framöver. Låt oss göra fantastiska saker tillsammans”, skriver Vidar of Båstad på Instagram.

26-åriga Evelina Hennigor spelade majoriteten av SPT-tävlingarna i fjol med störst framgång på SPT6 i Västerås då hon och talangen Tea Hylander nådde kvartsfinal. Paret besegrade Ida Jarlskog och Åsa Eriksson Krüeger under SM och tog sig till en kvartsfinal. Evelina Hennigor var också en viktig del av PadelCrews klubblagsvinst under SM. Hon vann också Betsson Padel Tour i fjol tillsammans med Frida Bostrand. 

Vidar of Båstad har signerat flera stjärnspelare under de senaste månaderna. Rebecca Nielsen, Lisa Andersson och Daniel Appelgren har valt att bli en del av Vidar. 

Samtidigt har Svenskmärket haft några stora tapp, Världsspelaren Gonzalo Rubio lämnade för Heroes Brand Italia, Linus Frost för Wallich och Ida Jarlskog för Slazenger. Men nu har de alltså gjort klart med en ny spelare. Evelina Hennigor är en Vidar-spelare. 

Den här artikeln handlar om: