Premier Padel Doha
Foto: WPT
Premier Padel

Tung seger för Calle Knutsson i Premier Padel-kvalet

ANNONS

Calle Knutsson och partnern David Fernandez är vidare till kvalfinal i Qatar Premier Padel. Paret vann dagens kvalmatch med 7-5, 6-2 mot Alessandro Tinti och Simone Cremona.

Årets första Premier Padel turnering spelas just nu i Qatar. Calle Knutsson (183) och David Fernandez (130) är med och tävlar om en plats i huvudturneringen. I första omgången besegrade paret italienarna Alessandro Tinti (193) och Simone Cremona (104) med resultatet 7-5, 6-2.

Första set blev en jämn historia. Knutsson och Fernandez vann break till en 4-3 ledning men italienarna utjämnade. Vid 5-5 vann svensken och partnern ett avgörande break fram till en 6-5 ledning. Knutsson och Fernandez avslutade sedan setet med en 7-5-vinst.

Andra set avgjordes snabbare. Calle Knutsson och David Fernandez briljerade och inledde direkt med break. Paret stod sedan för en stark insats och vann setet med 6-2.

I morgon spelar svensken kvalfinal mot Javier Martinez (135) och Rafael Mendez (90). Vid vinst väntar en plats i huvudturneringen för Calle Knutsson och David Fernandez.

PP-kvalet — Spelschema och resultat

*FIP Ranking Male


Arkiv: Di Nennos otroliga slag chockar kommentatorerna
 

Den här artikeln handlar om: