Internationell Padel
Pablo lijo
Foto: World Padel Tour
Internationell padel

Pablo Lijo ansluter till A1-touren efter avstängningen från WPT

ANNONS

Pablo Lijo och hans partner Miguel Semmler kommer att delta i A1 Padels Mastersturnering i Sevilla och i A1 French Open efter den uppmärksammade avstängningen från WPT. 

Efter att ha blivit avstängd i tolv turneringar av World Padel Tour verkar Pablo Lijo ha hittat ett alternativ för att fortsätta få spela turneringar.

Den galiciske spelaren kommer att tävla tillsammans med sin partner Miguel Semmler i A1 Padel, som ägs av Fabrice Pastor (före detta APT).

Paret Lijo-Semmler är anmälda för de två kommande turneringarna i kretsen: Laget kommer att delta i Sevillas Mastersturnering, som hålls den 6-12 mars, samt i French Open, som äger rum i Beausoleil den 13-19 mars.

Källor nära duon bekräftade för PadelDirekts systersajt Padel Alto att parets plan är att prioritera Premier Padel- och WPT-kretsarna, men med tanke på sanktionen kommer de att titta på kalendern vecka för vecka för att avgöra vilka turneringar de kommer att delta i.

Eftersom detta är det första framträdandet på A1-kretsen för Lijo och Semmler har de inga poäng, så det spanska paret måste kvala sig fram till huvudturneringen. 


Arkiv: Se gesten som fick Lijo avstängd. 

Den här artikeln handlar om: