Svensk Padel

Avslöjar: Johan Fors klar för storsatsande klubben — följer Linus Frost

ANNONS

Johan Fors gjorde tillsammans med Linus Frost stor succé på årets första SPT förra helgen. 
Nu kan PadelDirekt avslöja att paret blir lagkamrater i storsatsande Time 4 Padels team i Göteborg. 

I förra veckan kom nyheten att Linus Frost kommer att ingå i Time 4 Padels team i Göteborg. Nu kan PadelDirekt avslöja att hans partner, Johan Fors tar samma steg. Därmed lämnar Fors Every Padel Åby. 

— De satsar väldigt hårt, och den satsningen vill jag vara en del av. Det finns väldigt häftiga framtidsplaner, säger Fors till PadelDirekt. 

Enligt Fors handlar bytet om att paret kan lägga mer tid på sin egna utveckling. 

— De har varit väldigt tydliga på att fokus ligger på min och Linus utveckling padelmässigt. Det känns såklart jättebra att följa med Linus, men det är samtidigt tråkigt att lämna Every Padel i Åby som jag varit en del av sen vi öppnade för två år sen. 

Time 4 Padel öppnade i norra delarna av Göteborg så sent som i somras och tillsammans med Frost kommer Fors att arbeta med aktiviteter, seriespel och träningar på premium-anläggningen. 

— Vi ska hitta ett upplägg där vi kan träna med varandra så mycket som möjligt och bygga verksamheten till att bli den bästa, som jag vet att den har potential till, säger han.

Succé på SPT

I förra helgen öppnade paret säsongen på ett strålande sätt och tog sig till semifinal på årets första SPT i Fors och Frosts hemstad, Borås. Väl i semifinal blev Viktor Stjern och Pierre Bonfré för tuffa. 

— Det är min första semifinal, så vi är väldigt nöjda. Vi spelade mycket bra tills det tog stopp, och då tog det stopp rejält. Vi behöver jobba på en plan b när det inte fungerar, men det kommer att komma ju mer vi spelar. 

Vad är målet för säsongen? 

— Det är att fortsätta spela semifinaler, finaler. Kanske till och med vinna någon SPT. Vi vill fortsätta spela internationellt också. Vi har fortfarande inte förlorat internationellt, så vi får se när den kommer, säger Fors och ler. 

Tidigare i år vann nämligen Fors och Frost den första upplagan av Australian Padel Open, som spelades samtidigt som tennisens grand slam i Melbourne Park. 

— När vi spela finalen och ”Djoko” skulle spela. det var en riktig feststämning alltså, De drog sina hejaramsor till våra motståndare som var australiensare, säger han om upplevelsen.

Blir det fler äventyr nu? 

— Vi har pratat mycket om det. att kanske åka till nya ställen istället för Spanien. Vi vill se nya platser och spela padel på, som England och USA. 


TV: Capras häftiga slag gör publiken helvild

Den här artikeln handlar om: