Swedish Padel Tour
Foto: Erik Nilsson
Swedish Padel Tour

Stjern/Bonfrés succé — klara för fjärde raka finalen efter kross

ANNONS

Det återstår bara en match av årets första SPT-deltävling, Herrfinalen. Första och andraseedade paren har tagit sig hela vägen. Viktor Stjern och Pierre Bonfré mot Daniel Appelgren och Caeytano Rocafort.

Viktor Stjern och Pierre Bonfré jagar sin fjärde SPT-titel i rad. Paret mötte hemmafavoriterna Johan Fors och Linus Frost i semifinalen. Stjern och Bonfre lyckades vinna med 6-2, 6-1 och var det bättre paret på plan.

— De fick en bra start direkt med 2-0 ledning. Sen fick vi tillbaka breaket och spelade snabbare och bättre än vad de gjorde säger Bonfré till Padeldirekt.

Daniel Appelgren och Cayetano Rocafort har också lyckats tagit sig till final. I semifinalen stod Alex Regner och Christoffer Persson på andra sidan banan. Rocafort och Appelgren lyckades vinna med en stabil 6-2, 6-2-vinst.

Nu återstår den stora finalen klockan 15.30 i dag.

Det blir en annan typ av match, de är mer allround och det blir inte samma krig framme vid nätet. De är bäst på att försvara sig. Femtio-femtio, avslutar Bonfré. 

Finalen är Stjerns/Bonfrés fjärde raka i SPT-sammanhang. För Rocafort/Appelgren är det final i deras första SPT tillsammans. 

Se finalen här. 


ARKIV: Bra boll semifinal Stjern/Bonfré mot Appelgren/Frost.

Foto: Padel-Televison.

Den här artikeln handlar om: