Simon Vasquez
Foto: World Padel Tour
World Padel Tour

Efter två raka set — Vasquez och Menendes chanslösa

ANNONS

Det blir ingen huvudturnering i WPT:s Mastersturnering i Abu Dhabi för Simon Vasquez. Tillsammans med sin partner Jaime Menendez förlorade han tredje rundan i kvalet mot de bättre rankade spanjorerna Pablo Garcia (70)/ Martin Pineiro (60) med 1-6, 4-6.

PadelDirekt skrev tidigare om att förberedelserna inför kvalet inte var optimala för Simon Vasquez då han insjuknande och var sjuk i måndags och tisdags. Hur mycket det påverkade dagens match är oklart.

Trots att paret fick en extra dag ledigt eftersom gårdagens motståndare i omgång två lämnade WO så kunde inte team Vasquez/Menendes vinna och gå vidare till finalrundan i kvalet. 

Andra set började jämnt med 2-2 i ställning och som sedan fortsatte till 4-4. Men till slut visade spanjorerna Pablo Garcia och Martin Pineiro vilket par som var det bättre rankade och kunde dra ifrån till en 4-6 seger.

Första set var bara att glömma för firma Vasquez/ Menendez där blev det en snabb förlust med 1-6.

Härnäst för paret väntar kvalet till Premier Padel-turneringen i Qatar mellan 26 februari - 5 mars. Där också Daniel Windahl planerar att göra säsongsdebut ,efter skadeproblem,  tillsammans med sin partner Jose Solano.


Arkiv: Vinner Malmö Padel Open – efter briljanta blocken
 

Den här artikeln handlar om: