Swedish Padel Tour
Foto: Erik Nilsson
Swedish Padel Tour

Arvidsson och Jarlskog vinner SPT1: "Det här man drömde om"

ANNONS

Första deltävling av Swedish Padel Tour är färdigspelad. På damsidan segrade Ida Jarlskog och Sofia Arvidsson.

Sofia Arvidsson och Ida Jarlskog klev in i turneringen som andraseedade och avslutade turneringen som vinnare.

I finalen fick de möta förstaseedade Baharak Soleymani och Ajla Behram. Arvidsson och Jarlskog inledde matchen starkt och fick med sig break fram till en 3-1 ledning. Paret kunde sedan ta hem setet med 6-3.

I andra set fortsatte Arvidsson och Jarlskog att vara stabila och tog setet till en 5-3 ledning. Vid 5-3 40-40 hade Arvidsson och Jarlskog en matchboll men motståndarna tog hem Golden Pointen och utökade sedan till 5-5. Det andra setet avslutades genom en 7-5 seger och en turneringsvinst för Ida Jarlskog och Sofia Arvidsson.

”Kändes som vi att förde matchen hela tiden lite”

Sofia Arvidsson berättar för Padeldirekt om vinsten.

— Det var det här man drömde om när man kom hit. Men det har varit tuffa matcher från början och jag tycker vi har spelat bättre och bättre för varje match. Det är bara vår andra turnering tillsammans och vår första SPT-vinst så det är skitkul säger Arvidsson till Padeldirekt.

Hon forsätter berätta om matchen:

— Det kändes som vi att förde matchen hela tiden lite. Även om vi låg under i början av andra så visste vi vad vi skulle göra när vi var aggressiva och växla tempo. Sen är det ett duktigt lag vi möter som är svåra att få hål på. Men i slutet var det vi som vågade och vann säger Arvidsson till Padeldirekt.

När Sofia Arvidsson får frågan om de forsätter att spela med varandra, nickar en glad Jarlskog på sidan och Arvidsson svarar ja.

Den här artikeln handlar om: