Notification

Att betta på padel!

Att sporten padel intagit plats på den stora scenen har nog inte missat! Den snabbt växande sporten har haft en spikrak kurva uppåt, som bara fortsätter. Det finns inte många runtom i landet med ett sportintresse, som inte testat på idrotten. Den är enkel att utföra och alla kan vara med. Sportens utveckling har även visat sig på fler fronter, och en av dessa fronter är bland spelbolagen!

Padelns intåg hos spelbolagen

Spelvärlden och bettingbranschen blir bara större och större för varje år som går. Fler och fler spelbolag skapas, och mer och mer spelmöjligheter ges. Från att det var fysiska lappar på stryktipset som gällde, så kan man numera med några enkla knapptryck på telefonen betta på så gott som det mesta. 

Den tuffa konkurrensen mellan spelbolagen har lett till att alla försöker sticka ut på ett eller annat sätt. Vissa spelbolag har plockat in liter mer udda sporter på menyn för att sticka ut, medan andra lockar sina kunder med fina erbjudanden i form av oddsbonusar.

Trots att padel inte är på samma nivå som fotboll, ishockey, eller någon av de andra sporterna, så lämnas dom inte ute av spelbolagen. Det finns ett flertal spelbolag med svensk licens som vid varje World Tour tävling ser till att ha odds tillgängliga. 

Tips vid betting på padel

Om man vill testa på att betta på padel så finns det ett par saker som man bör tänka på. Först och främst är det viktigt ur spelsyfte att alltid spela på de högsta oddsen. Genom att ha tillgång till mer än ett spelkonto, så görs detta väldigt enkelt. Spelar man alltid till det högsta oddsen, så kommer de små kronor man tjänar vid varje spel, blir väldigt många kronor i det långa loppet.

När man väl bettar på padel så bör man även se till att vara påläst. Genom att vara påläst så kommer du aldrig missa någon vital information för någon match. Kanske är någon spelare i matchen småskadad? Kanske har någon spelare väldigt många och långa matcher i benen de senaste dagarna? 

Andra små detaljer som kan vara bra att tänka på vid betting på padel är vart turneringen spelas. Är det inomhus eller utomhus som gäller? Kommer det vara höga temperaturer, eller kommer det vara kallt och blåsigt? Alla dessa små detaljer som påverkar bollen, och kanske något av paren är bra att veta.

Inom padel så sker det då och då att man byter partner. En spelare kanske känner att den fastnat lite i utvecklingen och behöver en ny partner. Så vid betting på padel kan det vara klokt att se om en spelare kommer med en ny partner. Är det två högerhänta, två vänsterhänta, eller en av varje? Hur påverkar det motståndarna? Alla dessa små detaljer blir viktiga vid spel på odds.

Vad kan man betta på inom padel?

Padel är en av de nyare idrotterna in på menyn hos spelbolagen. Sporten har inte helt slagit igenom än, och alla spelbolag erbjuder inte odds än. Sporten har inte heller samma stora utbud som andra sporter när det kommer till antal spel per match, men nog finns det så man klarar sig för tillfället.

När man bettar på padel så kan man alltid spela på matchvinnare. Det vill säga att man placerar ett spel på det paret man tror vinner matchen. Det går även att spela sethandicap, och då är det -1,5 set eller +1,5 set som gäller. Spelar du på -1,5 set på ett par, så krävs det att dom vinner med 2-0 i set. Spelar på +1,5 set så krävs det att ditt par vinner minst ett set.

Det går även att spela på överspel och underspel, för såväl set som game. Här kan du välja att spela över 2,5 set om du tror matchen kommer sluta 2-1 till något av paren. Du kan även välja att spela på under 2,5 set om du tror matchen kommer sluta 2-0 till något av paren. När det gäller spel för antal game så kommer spelbolagen sätta upp lina enligt hur många game dom tror det blir. Sedan kan du välja om du vill spela över eller under den linan.

Framtiden för padel inom betting

Att padel kommer fortsätta växa inom betting känns skrivet i sten. Fler och fler människor intresserar sig i sporten, och fler och fler följer tävlingarna. Möjligheterna att se tävlingar blir även den bara större och större. 

Precis som E-sport intog spelmarknaden med små steg i början, har padeln gjort nu. E-sporten har växt och blivit en jätte bland spelbolagen, och det finns ingenting som inte talar för att det samma kommer att ske med padel.

Så om du är en person som gillar att betta på padel, men är lite besviken på utbudet hos alla spelbolag med svensk licens. Håll ut! Sporten är ny för spelbolagen och dom behöver lite tid på sig för att anpassa sig. Den kommer med all säkerhet fortsätta växa!