Svensk Padel
Padelaffärer

Ledap och Raketspecialisten vidgar samarbetet — vill bli världsledande

ANNONS

Ledap Group tillsammans med svenska Racketspecialisten lanserar nu Ledapshop.com. 
Det nya e-handelskonceptet siktar på att bli världsledande globalt och lanseras först på den tyska och österrikiska marknaden. 

Ett år efter Ledap Groups uppköp av svenska Racketspecialisten meddelar nu företagen att man expanderar verksamheten till övriga länder i Europa. Målet på lång sikt är att bli den största e-handelaktören inom padel i världen. 

Det nya konceptet går under namnet Ledapshop.com och de första marknaderna marknaderna att ta sig in på är Tyskland och Österrike, följt av Frankrike, Nederländerna och Belgien. 

”Vi är glada över att lansera LEDAP Shop som kommer att driva vår ambitiösa tillväxtagenda i hela padelvärlden — både som e-handelsföretag online och som ett butikskoncept inom LEDAP-klubbarna. LEDAP Shop kommer att erbjuda padelspelare ett komplett sortiment av utrustning, tillbehör och kläder”, kommenterar Kristian Ekelund, VD på Racketspecialisten i ett pressmeddelande.

Äger över 100 klubbar 

Företaget är i dag marknadsledande på den nordiska marknaden. 

Ledap äger totalt 130 klubbar utspritt i nio länder — i Sverige äger man We Are Padel-klubbarna (WAP). 

”Att förstärka vår e-handelskapacitet är en viktig strategisk milstolpe i vår ambition att etablera LEDAP som en integrerad plattform för att driva tillväxt, innovation och inte minst digitalisering av padel", säger Eno Polo, VD för LEDAP Group.

Den här artikeln handlar om: