Baharak Soleymani i sin nya klubbdress.
Foto: Padel Arena Group.
Svensk Padel

Baharak Soleymani lämnar WAP: "Jag kommer trivas så bra"

ANNONS

Baharak Soleymani har skaffat sig en ny samarbetspartner. Den svenska toppspelaren lämnar We Are Padel (WAP) och ansluter sig till Padel Arena Group.  

“Äntligen kan jag berätta om mitt nya samarbete som jag är jäkligt stolt över”, skriver Soleymani på sin Instagram

Baharak Soleymani avslutade fjolåret som Sveriges tredje högst rankade padelspelare på damsidan, bakom Amanda Girdo och Anna Åkerberg. Nu, vecka fyra — inför den nya säsongen, har hon klättrat upp på förstaplatsen, enligt Svenska Padelförbundets officiella ranking.  

Och säsong 2023 kommer hon alltså att representera Padel Arena Group och spela för Padel Arena Club, där hon blir ambassadör tillsammans med bland andra Carolina Navarro Björk

“Passion för sporten”

Jämfört med hennes tidigare samarbetspartner WAP, är det en mer småskalig aktör hon ansluter. De har fyra anläggningar i Sverige och återfinns i Katrineholm, Skara, Östersund och Borås — den sistnämnda kommer stå värd för årets första SPT-tävling 17–19 februari. 

Soleymani skriver vidare om sin glädje att få tillhöra just en sådan lite mindre organisation och ser fram emot samarbetet:

“Första gången jag mötte personerna bakom Padel Arena Group var när jag invigde deras första hall och sedan dess har jag sett hur dem växt och vilket fint arbete dem gjort med hjärta och passion för sporten. Otroligt glad att få tillhöra deras vardagsrum nu med den familjära känslan.”

Så här säger Padel Arena Group själva om deras värvning:

“Äntligen är det officiellt och vi kan inte vara tacksamma nog för detta partnerskap. Barre som har gjort en unik resa och snabbt blivit en utav Sverige bästa kvinnliga padelspelare med titeln som SM-vinnare bakom sig”, skriver Padel Arena Group på sin Instagram


 

Den här artikeln handlar om: