Linus Frost och Johan Fors
Foto: Bildbyrån (Montage)
Internationell padel

Succén för Fors/Frost — Vann finalen i Australian Padel Open

ANNONS

Det nya året har börjat på bästa sätt för firma Linus Frost/Johan Fors. I morse svensk tid så tog paret hem turneringssegern i FIP Rise Australien Padel Open. I finalen besegrades ett par från Australien vid namn Timothy Brown/Jarek Jozwiak i två raka set med siffrorna 6-0, 7-5.

Det blev en lyckad tripp till andra sidan jordklotet för Linus Frost och Johan Fors. Paret har gått fram som slåttermaskiner i padelturneringen som spelas parallellt med Grand Slam-turneringen i tennis, på självaste Melbourne Park som varit skådeplatsen sedan 1988. 
En turnering som är känd för att vara påfrestande för kroppen med att bekämpa vinden och sandiga banor.

Själva finalen tog de hem på ett tämligen enkelt sätt genom att i första set nolla motståndarna. I andra kom paret från Australien fram och hittade ett bättre spel men det räckte inte mot firma Frost/Fors som vann med 7-5 och sträckte armarna i skyn efter att Fors smashade in matchbollen. 

Tidigare i veckan har paret berättat för PadelDirekt om intresset för sporten i landet.

— Staden och stämningen är bättre än vad vi trodde på förhand. Det satsas hårt på tävlingen och de vill att padel ska växa här borta, sa Linus Frost tidigare i veckan.
 




 


Arkiv: Linus Frost utanför buren på APT 
 

Foto: A1

Du kanske även vill läsa:
Klart: Nytt par inför årets första SPT-tävling
Klart: Nytt par inför årets första SPT-tävling
Den här artikeln handlar om: