Padelgalan 2022

Padelgalan 2022: De är nominerade till Årets Par Herr

ANNONS

Vilka har varit årets tre bästa herrpar i år? 
I ett konkurrensutsatt år är det svårt att välja men här är de som har chansen att ta hem priset. 

De nominerade 

Anton Andersson/Johan Brunström

Hur är det möjligt för detta par att år efter år vara med i toppen av svensk padel? Den ena i duon har passerat 40 goda år och den andra har nött ut sin padelkropp i match efter match och smash efter smash. Svar: Med jämnhet! Det här paret har spelat så många viktiga matcher tillsammans att de vet exakt vad jämnhet är. I ALLA turneringar är de framme och nosar på de främsta placeringarna även om det stundtals gått lite tyngre det här året. Men: var de inte där i år igen i årets viktigaste tävling, SM? Jodå, de var i final även i år på SM — för tredje året i rad. Då förtjänar man en plats här.

Viktor Stjern/Pierre Bonfré

När säsongen började Göteborgsparet brinna ordentligt, och vilken låga — den räckte hela vägen till Stockholm. Viktor Stjern och Pierre Bonfré har aldrig varit bättre och går in i 2023-säsongen som det hetaste paret på SPT. De vann de tre sista SPT-tävlingarna med sin pang-pang-padel och gjorde det i hård konkurrens. Krönade detta år på bästa sätt med att i storartad stil vinna Mastersslutspelet.

Cayetano Rocafort/Jose Gaspar

Spanjorerna blandar partners lite här och var men just de här två har varit de mest stabila. Vann årets första SPT-tävling tillsammans, var i final i den andra och vann den tredje. Kan man begära så mycket mer? I den fjärde de spelade blev det semifinal. Känner varandra bra och är oerhört svårspelade när de är på humör. Gjorde det också bra tillsammans internationellt på Premier Padel.

 


ARKIV: Mäktigt försvarsspel från Rocafort/Gaspar.

 

Den här artikeln handlar om: