Svensk Padel

Ehrnvalls mörka släktavslöjande i ”Mr Padel”: ”En av Sveriges mest kriminella människor”

ANNONS

Padelprofilen och PadelDirekts expert Andreas Ehrnvall kom med ett stort privat avslöjande i det senaste avsnittet av "Mr Padels” podcast som han och Jesper Hussfelt driver. 
Ehrnvall berättade att han inte vet vem som är hans pappa men att han kom från Ungern och har varit en av Sveriges mest kriminella personer.

”Jag har aldrig träffat honom men däremot vet jag att han var en av Sveriges mest kriminella människor”, säger Ehrnvall i podcast.

Anledningen att Ehrnvall kom in på ämnet var att duon fått en del kritik efter deras förra avsnitt, där en del av den kritiken låg i att Ehrnvall ofta är kritisk mot personer och/eller aktörer i padelvärlden. I podcasten funderar han på en alternativ anledning till hans frispråkighet.

”Jag kan komma med ett avslöjande Jesper: Och det är något som inte så många vet om. Men du ska veta det att jag är ju inte helsvensk. Det är säkert därför jag ofta säger vad jag tycker och tänker”, berättar Anderas Ehrnvall. 

Han fortsätter: 

”Det är ju så att jag har ju ingen aning om vem min pappa är. Men jag vet så långt att han kommer från Ungern och det innebär ju att jag är halvungrare”.

”Efter ett långt fängelsestraff blev han utvisad”

Det var ett stort avslöjande, menar Hussfelt och tycker han ska berätta mer.

— Vi ska inte dra den historien men jag kan säga så här: Det var en chock. Jag har aldrig vetat vem min pappa var tidigare men nu vet jag och det är ingen rolig historia. Jag har aldrig träffat honom men däremot vet jag att han var en de mest kriminella människor som funnits i det här landet.

Profilen berättar att han inte velat gräva djupare i historien om sin pappa — att han lämnat det bakom sig.

— Vi ska inte gå in på det djupare. Jag har aldrig träffat honom och jag har inga planer på att göra det och jag vet inte om han lever. Efter ett långt fängelsestraff blev han utvisad och fick flytta tillbaka till Ungern.

— Jag fick möjligheten att bakom galler — i alla fall se hur han såg ut — men jag valde att inte göra det. Det är något förflutet och det är ingen människa som jag har något intresse av att träffa. 

Lyssna på ”Mr Padels” avsnitt här. 


ARKIV: Makalösa poängen: ”Fintar bort honom”. 

Den här artikeln handlar om: