På bilden: Åsa Eriksson Krüeger & Billie Gajic.
Foto: Bildbyrån (montage).
Svensk Padel

Klart: De bildar nytt svenskt stjärnpar

ANNONS

Ett riktigt starkt par har nu presenterats för nästa säsong. 
Landslagsspelaren Åsa Eriksson Krüeger annonserar att hon kommer att spela med en annan rutinerad SPT-räv, Billie Gajic.

Åsa Eriksson Krüeger, 40 och Billie Gajic, 36 kommer 2023 att bilda SPT:s just nu mest rutinerade par. Det är i ett inlägg på Instagram som landslagsspelaren Eriksson Krüeger berättar att de kommer att spela tillsammans nästa år.

”Ser med stor glädje fram emot säsongen 2023. Jag och Billie träffades för många år sedan på Hyllies portcenter. Jag på backhandsidan och hon på forehand. Sedan dess har vi turats om att föda barn och det har aldrig riktigt varit bra tajming att lira ihop. Men nu är det dags. Med bästa tränaren vid vår sida ska det bli spännande att se vad teamwork kan åstadkomma. Nu kör vi”, skriver hon.

Båda spelarna kommer från en stark säsong. Gajic var tillsammans med Antonette Andersson i SM-final och hade några fina skalper tillsammans med Sandra Örtevall. Innan sitt uppehåll var hon en av Sveriges allra bästa spelare med flera SPT och SM-titlar på meritlistan. Eriksson Krüeger hade ett bra år från start till mål, med bland annat en SPT-final, och belönades med en plats i Mari Anderssons landslag.  


ARKIV: Se förvirrade situationen för Soleymani / Eriksson Krüeger på APT. 

Foto: APT Padel.

Den här artikeln handlar om: