Foto: Vista Padel.
Svensk Padel

Nya padelhallen med ett helt nytt koncept – gör succé: ”Som ett vardagsrum för hela familjen”

Efter otaliga artiklar om den Svenska padeldöden blir de naturliga följdfrågorna: Vågar man öppna en padelhall idag, vart är sporten på väg och vad krävs för att stå  kvar?

Vista Padel i södra Stockholm slog upp dörrarna i början av sommaren 2022. Kundupplevelsen innefattar utöver padel även barnhämtning, mat och jobbmöjligheter vilket lett till att Vista Padel på kort tid blivit mångas nya vardagsrum.  

Under pandemin såg svensk padel sitt stora uppsving, från en redan populär sport gjorde pandemin att det blev akut brist på lediga tider och det byggdes hallar och banor i rasande  fart. Tre år senare stängs många padelhallar i liknande takt. Det som under pandemin var extra fritid att lägga på padelspel har nu återgått till tid för att pendla till och från kontor och förbereda middag för fa

LÄS VIDARE SOM MEDLEM

Logga in som medlem för att fortsätta läsa - helt gratis

Logga in eller skapa ett konto för att fortsätta läsa den här artikeln.
Du kan när som helst köpa till en Plus-prenumeration.

Den här artikeln handlar om: