Mario Del Castillo och Miguel Benitez under kvalet till Malmös WPT 2022.
Foto: World Padel Tour.
Internationell padel

Nytt par presenterat — han tar över stafettpinnen från legendaren

ANNONS

Efter att ha avslutat året tillsammans med legendaren Juan Martin Diaz, har Miguel Benitez presenterat sin nya partner för 2023. Det blir Mario del Castillo som ansluter till spanjorens sida.

Spanjorerna Miguel Benitez och Mario Del Castillo blir ett av de nya paren för säsongen 2023. Spelarna kommer försöka att befästa sin plats i huvudrundorna, efter ett ganska ojämnt fjolår.

Benitez, nådde sitt bästa resultat tillsammans med Gonzalo Rubio, med vem han tog sig till kvartsfinal i Malaga Open WPT med. Detta efter att ha överraskat stort i turneringen genom att slå ut världsettorna Alejandro Galan och Juan Lebron i en fantastisk match.

Efter sin splittring med Rubio i september inledde, den på WPT, 51-rankade Benitez ett samarbete med padellegendaren Juan Martin Diaz. Dock uppnådde duon inte de förväntade resultaten tillsammans.

Spelade tillsammans i Sverige

Nu kommer Benitez att slå sig samman med sevillianaren Mario del Castillo, som lämnar en säsong med flera partnerbyten bakom sig.

Duon är välbekanta med varandra och spelade faktiskt tillsammans i Sverige när World Padel Tour var på besök i Malmö. Dock tog det stopp för paret redan i kvalet.


ARKIV: Extraordinär boll i Malmö.

 

Du kanske även vill läsa:
AVSLÖJAR: Här är Daniel Windahls nya märke — ”En dröm för mig”
Plus AVSLÖJAR: Här är Daniel Windahls nya märke — ”En dröm för mig”
Den här artikeln handlar om: