Säsongspremiären flyttas.
Foto: World Padel Tour.
World Padel Tour

WPT-premiären flyttas — från medelhavsö till Mellanöstern

ANNONS

Det var tänkt att 2023 års World Padel Tour skulle skulle inledas i och med Mallorca Open i februari. Men enligt argentinska Olé blir premiären istället flyttad till Mellanöstern och Abu Dhabi. 

Även om World Padel Tour inte har gått ut med ett officiellt besked i sina kanaler kommer, enligt uppgifter från argentinska sportsajten Olé, säsongen 2023 att kicka igång med en Master-turnering i Förenade Arabemiratens huvudstad Abu Dhabi. 

Detta till fördel för Mallorca Open som det först var tänkt, där den spikade spelplatsen Rafael Nadal Akademin skulle stå värd för WPT-spelarna 14-19 februari. 

Det är ännu oklart varför WPT har ändrat sig men de ska ha informerat spelarna om att det istället är en masterturnering i Abu Dhabi mellan 21 till 26 februari som gäller.

Tävlingskalendern i sin helhet lyser med sin frånvara. Hittills är det enbart den sydamerikanska turnén i mars som har bekräftat datum: La Rioja (Argentina) den 7-12 mars, Santiago (Chile) den 14-19 mars och Asunción (Paraguay) den 21-26 mars. 

Du kanske även vill läsa:
AVSLÖJAR: Här är Daniel Windahls nya märke — ”En dröm för mig”
Plus AVSLÖJAR: Här är Daniel Windahls nya märke — ”En dröm för mig”
Den här artikeln handlar om: