Genrebild.
Foto: Bildbyrån.
Svensk Padel

WAP-hallen byter skepnad — från padel till fälglager

ANNONS

Många är de padelhallar, som till följd av skenande elkostnader, hyror och överetablering av aktörer, har tvingats byta skepnad. 
Från padelhallar till logistikverksamhet, lekland och nu — fälglager. 

PadelDirekt har tidigare skrivit om de WAP-hallar som tvingats stänga ned i och med We Are Padel-koncernens företagsrekonstruktion i höstas. Somliga har sedan dess fått ny luft under vingarna och håller fortsatt öppet för padelspel tack vare att andra aktörer tagit vid, medan andra fått lov att bomma igen helt och hållet. 

En av dessa hallar är WAP Rosersberg strax norr om Stockholm, vars sex dubbelbanor och två singelbanor nu får bereda plats för däck och fälgar, rapporterar den lokala nyhetssidan Märsta.nu

Det visar sig att hög takhöjd inte bara är eftertraktat i padelbranschen, utan något som även uppskattas i däckbranschen:

— När det stod klart att padelhallen var till salu slog vi till. Padelhallen är modern och idealisk för vår verksamhet med stora öppna ytor och högt i tak. En perfekt lokal för att förvara många fälgar i, säger Andie Lahdo, VD på ABS Wheels, till Märsta.nu.


ARKIV: Chingotto avslutar galen duell med en fin stoppboll under Mastersfinalen i Barcelona. 

Du kanske även vill läsa:
Lista: Så mycket tjänade toppspelarna säsongen 2022
Plus Lista: Så mycket tjänade toppspelarna säsongen 2022
Den här artikeln handlar om: