Jessica Castello och Claudia Jensen.
Foto: World Padel Tour (montage).
Internationell padel

Efter uppbrottet med legendaren — här är supertalangens nya partner

ANNONS

En av världens största padeltalanger, Claudia Jensen, har gjort klart med en ny partner. Det blir Jessica Castello som kommer att stå bredvid den argentinska landslagsstjärnan nästa säsong.

Blott 17 år gammal — men Claudia Jensen är redan en etablerad världsspelare, som under förra säsongen spelade tillsammans med spansk-svenska legendaren Carolina Navarro Björk. Samarbetet med den 46-årige forne världsettan tog dock slut inför säsongen 2023 då Navarro Björk fortsättningsvis kommer att spela tillsammans med Mari Carmen Villalba.

Via sina sociala kanaler avslöjade Claudia Jensen och spanjorskan Jessica Castello att de kommer spela ihop från och med 2023. Castello, som är rankad 23 på World Padel Tour, kommer senast från ett samarbete med franska stjärnan Alix Collombon


 

 

Du kanske även vill läsa:
Carolina Navarro Björk fortsätter ytterligare år — hon blir hennes partner
Carolina Navarro Björk fortsätter ytterligare år — hon blir hennes partner
Den här artikeln handlar om: