På bilden: Lucas Campagnolo.
Foto: Johan Lilja.
Internationell padel

Stjärnan ångerfull efter utbrottet mot ex-partnern: "Borde inte ha gjort intervjun"

ANNONS

Dagen efter att Javi Garrido lämnat honom gav Lucas Campagnolo sin bild av situationen till PadelDirekts systersajt Padel Alto. I en intervju med argentinska sajten Olé berättar brasilianaren nu att han ångrar intervjun. 

— Jag är en hetlevrad person och jag värderar inte mina ord särskilt mycket, säger "Campa" till Olé.

Javi Garrido lämnade Lucas Campagnolo mitt under säsongen. Något som fick en besviken "Campa" att rasa i en intervju med Padel Alto. 

— Jag frågade Javi, och han svor att det inte var något och såg mig i ögonen, sade han i intervjun med Padel Alto.

Han berättade också hur han fick reda på att Garrido hade bestämt sig för att lämna Lucas Campagnolo för att spela med Federico Chingotto.

— Jag fick reda på det från en tredje part i onsdags när jag åt frukost.

Ångrar sig

Nu ångrar Campagnolo orden mot sin tidigare partner. I en intervju med Olé säger han att han pratade med Padel Alto för kort efter incidenten.

— Det som hände med Javi (Garrido) var i stundens hetta. Jag tycker inte jag borde ha gjort den intervju jag gjorde, dagen efter att allt hade hänt. Jag är en hetlevrad person och jag värderar inte mina ord särskilt mycket — jag säger alltid vad jag tycker. Jag kan inte få det ogjort, så det var upp till mig att acceptera det, säger "Campa" till tidningen.

Lucas Campagnolo var tvungen att byta till sin gamla backhand-position och fortsätta säsongen med Jon Sanz. Men när uppehållet kom hade han och Garrido redan anmält sig till Buenos Aires Masters som par.

Och då, var enligt Campagnolo, problemen mellan honom och Garrido, redan lösta.

Bra relation i dag 

— Det var dåligt i början. Javi är en bra kille som kommer att bli en av de bästa i världen, och jag ville inte skapa någon stel, laddad och tung atmosfär. Det skulle inte vara jag. Jag skrev till honom för jag ville träffas och prata om det personligen, men det blev inte av på grund av andra åtaganden och träning, säger Campagnolo.

— Så jag skickade ett meddelande till honom: `Innan vi ses på turneringen måste jag berätta några saker för dig...´. Och han svarade mig mycket bra. Sedan spelade vi i Buenos Aires, och vi kramade och tackade varandra när det var över. 

Nästa år kommer Campagnolo att vara tillbaka på forehandsidan tillsammans med Maxi Sanchez. Javi Garrido fortsätter att spela med Federico Chingotto. 


ARKIV: Paquito med konstslag utanför buren. 

Den här artikeln handlar om: