På bilden: Franco Stupaczuk.
Foto: Siux.
Internationell padel

OFFICIELLT: Här är ”Stupas” nya racket för 2023

ANNONS

Siux toppspelare Franco Stupaczuks racket för 2023 har släppts. Märket skriver i ett pressmeddelande: 
"Förbättrat. Utvecklad. Redo att pulverisera varje motståndare".

Franco Stupaczuk använde Siux Electra ST2-modellen redan i årets Master Final för första gången. Nu meddelar Siux i ett pressmeddelande att den argentinske toppspelaren även kommer att fortsätta spela med modellen under säsongen 2023.

"Siux Electra ST2, som utmärker sig för sin gula färg, är en revolution på marknaden för denna sport eftersom den har de bästa materialen, banbrytande design och den senaste tekniken", skriver företaget i pressmeddelandet.

"Stupa" började använda Siux Electra ST1 förra säsongen. Han vann tillsammans med Pablo Lima i Mendoza Premier Padel, franska WPT Open, egyptiska Premier Padel och WPT-nerp i Amsterdam, Malaga och i Bryssel.

Förutom allt detta vann han VM-guld med Argentina.

"Mjukare touch" 

"Spelaren själv har haft ett nära samarbete med Siux-teamet och sett till att alla hans förväntningar har uppfyllts", skriver Siux.

Och fortsätter:

"Den stora skillnaden från den tidigare racketen är det kol som används i ytorna, som kommer att vara 15K, med en mjukare touch än den tidigare versionen, som var 12K. Den nya racketen har en hybridform som kombinerar ett mångsidigt spel med ett mediumgummi".

Franco Stupaczuk inleder ett spännande samarbete med Martin Di Nenno år 2023.


Den här artikeln handlar om: