På bilden: Patty Llaguno.
Foto: Siux.
Internationell padel

Storstjärnan Patty Llaguno lanserar nytt racket

ANNONS

Patty Llaguno, världsåtta, har lanserat sitt nya Siux-racket. 
Trilogy II Control 24k har tagits fram i samarbete med Patty själv.

”Det är ett väldigt precist racket, vi har jobbat tillsammans med Siux, för att anpassa det till mitt spel vilket bygger mycket på kontroll och precision”, säger Patty Llaguno.  

37-åriga Patty Llaguno gjorde ytterligare en stark säsong tillsammans med sin partner Virginia Riera. Hon avslutade med att gå till semifinal i Mastersfinalen i Barcelona, där de pressade Ari Sanhchez och Paula Josemaria till tiebreak i avgörande set.  

”Siux Trilogy II Control 24K är ett mångsidigt unisexracket, perfekt för avancerade och professionella spelare. Den här racketen från Proseries-serien är den enda med en rund form”, skriver Siux i ett pressmeddelande.

”Perfekt balans mellan kraft och kontroll”

”Båda sidorna har Gold Carbon TEX 24K, ett mjukare, mer slitstarkt och motståndskraftigt material som ger större flexibilitet än andra karboner, vilket ger en exceptionell hastighet vid bollträffen. Kärnan i Siux-racketen är tillverkad av EVA Soft-gummi, ett material som hjälper till att minska vibrationer, med en rund form och medelhög balans, vilket gör den idealisk för spelare som söker en perfekt balans mellan kraft och kontroll”

Siux Trilogy II Control 24k racket är en vidareutveckling av Trilogy Control Special Edition och ökar den tekniska kvaliteten: djup, precision och rytmkontroll, enligt Siux.

Patty Llaguno Zielinski är rankad som nummer 10 på WPT. Redan i mycket unga år nådde hon stora framgångar inom padeln och vann flera världs- och nationella turneringar i junior- och seniorsammanhang.

Under säsongen 2013 uppnådde hon sin största triumf hittills då hon slutade året som världstvåa.

Den här artikeln handlar om: