Anna Åkerberg förlänger sitt kontrakt med Slazenger.
Foto: Slazenger.
Svensk Padel

Åkerberg förlänger sitt kontrakt och blir mentor

ANNONS

Anna Åkerberg avslutade 2022 som Sverige-tvåa och är en av Sveriges främsta damspelare. I samband med Annas graviditet förlänger Slazenger Padel nu Annas kontrakt och skapar ett mentorskap för lovande tjejer.
Det skriver Slazenger i ett pressmeddelande. 

Anna kommer under sin graviditet och mammaledighet ta sig an ett par lovande svenska flickjuniorer med bas i södra sverige. Inom kort beger sig Anna ut på vägarna för att scouta spelare och under 2023 bli deras Padelmamma mer känd som mentor. 

Annas nya sponsoravtal med Slazenger Padel omfattar såväl kläder som racketar. Anna spelar med det vita Challenge No.4 och kommer fortsätta med samma racket och fortsatt spela med kläder, lindor och accessoarer från Slazenger Padel. 

Slazenger Padel utvecklas av svenska bolaget Slazenger AB med sitt huvudkontor i Djursholm, Stockholm. Bolaget distribuerar globalt och har på kort tid etablerat distribution i över 40 länder.

Distributionen sker selektivt och med en tydlig ambition att bygga nära samarbeten med starka återförsäljare där design och koncept är mer drivande än pris. 

Slazenger innehar världsrekordet ”världens längsta samarbete inom sportvärlden”, det mellan Slazengers tennisboll och Wimbledon, ett samarbete som pågått sedan 1902.


ARKIV: Extraordinär boll under Malmös WPT.

Du kanske även vill läsa:
Åkerberg om att vara gravid: ”När jag tränade fick jag ångest på grund av rädsla”
Plus Åkerberg om att vara gravid: ”När jag tränade fick jag ångest på grund av rädsla”
Den här artikeln handlar om: