Ari Sanchez tröstas av Ale Salazar.
Foto: World Padel Tour.
Internationell padel

Bomben: Osäkert om Ari och Paula spelar tillsammans nästa år

ANNONS

Årets näst bästa par på damsidan, Ari Sanchez och Paula Josemaria, har inte bestämt om de spelar tillsammans nästa säsong. 
Det berättar Andreas Ehrnvall i podcasten ”Mr Padel”.

— Jag tror Ari tog förlusten i Mastersfinalen otroligt hårt, det var nog jättejobbigt för henne, säger han i podcasten.

Mastersfinalen i Barcelona, som skulle avgöra vilket dam-par som skulle sluta året som världsettor, blev en av årets bästa matcher. Ari Sánchez och Paula Josemaria hade ledningen med både 1-0 i set, samt 3-0 i avgörande set men föll till slut i en tresetare mot Gemma Triay och Ale Salazar.

Sanchez var helt förkrossad efter matchen och fick tröstas av sin före detta partner Salazar när tårarna rann nerför hennes kinder. Nu berättar Andreas Ehrnvall, i podcasten ”Mr. Padel” att det inte är säkert att Ari och Paula spelar tillsammans nästa år.

— Det är inte bestämt ännu, skrev hon i ett sms till mig, säger Andreas Ehrnvall. Jag tror Ari tog förlusten i Mastersfinalen otroligt hårt, det var nog jättejobbigt för henne.

”Då kanske vi kan få en intervju”

Paret har spelat med varandra i två raka säsonger och vunnit mängder med titlar. Ari har under tiden också tränats av den legendariska coachen Miguel Sciorilli (som också tränar Fernando Belasteguin) men det samarbetet har nu nått sitt slut, berättar Ehrnvall.

— Ari kommer inte att tränas av Miguel Sciorilli nästa säsong. Det händer massa andra saker i hennes padelkarriär. Jag tror det blir lite förändring på hennes management också, där hon förmodligen kommer hitta någon annan som kommer sköta henens saker.

Men flera av frågetecken kring Sanchez kan snart komma att rätas ut.

— Eventuellt skulle hon komma en weekeend, inte spela padel, men komma och hälsa på i Stockholm/Uppsala, så skulle vi prata lite om nästa år. Då kanske vi kan få en intervju, avslutar Ehrnvall. 

Lyssna på senaste avsnittet av ”Mr. Padel” här. 


ARKIV: Osoro avslutar med stil. 

Den här artikeln handlar om: