Juan Martin Diaz.
Foto: World Padel Tour.
Internationell padel

47-årige legendaren gör ytterligare säsong — gjort klart med ny partner

ANNONS

Juan Martin Diaz är en av de största någonsin. 
Nu skriver den argentinska sajten Ole att legendaren kommer att spela vidare och att han tagit till sig en ny partner. 

Juan Martin Diaz vägrar att ge upp proffspadeln. Nästa säsong kommer 47-rången att bilda ett erfaret par med 39-årige Agustin Silingo. Argentinaren Silingo kommer närmast från spel med Juan Cruz Belluati, som parat ihop sig med en annan veteran, Miguel Lampertii.

”JMD” kommer senast från spel med talangfulla Alex Arroyo. Juan Martin Diaz räknas som en av de största padelspelarna någonsin, han brukade kampera ihop med Fernando Belasteguin och tillsammans var de världsettor nio år tillsammans. 


ARKIV

Den här artikeln handlar om: