Internationell padel

Uppgifter: Han är Maxi Sanchez´s förstaval till nästa säsong

ANNONS

Maxi Sanchez har beslutat att lämna Lucho Capra för andra gången på ett år. Enligt uppgifter till PadelDirekts systersajt Padel Alto står argentinarens val av partner nu mellan två spelare, där Lucas Campagnolo är förstahandsvalet.

Den tidigare världsettan Maxi Sanchez och hans partner Lucho Capra gjorde sin sista turnering tillsammans när paret åkte ut i kvartsfinalen i Masterfinalen i Barcelona.

Sanchez lämnar därmed Capra för andra gången på ett år. Förra året föll valet på Pablo Lima. Det partnerskapet varade inte länge och Maxi Sanchez och Lucho Capra var snart tillbaka på banan tillsammans. 

Tillförlitliga källor till Padel Alto avslöjar nu att Maxi Sanchez förstaval är brasilianaren Lucas Campagnolo, som har meddelat att han lämnar det tillfälliga partnerskapet med Jon Sanz och vill återgå till forehandpositionen till 2023. Om så inte blir fallet står den spanska talangen Mike Yanguas högt i kurs, som ännu inte har meddelat vem han kommer att spela tillsammans med 2023.

Det finns för närvarande ingen överenskommelse mellan parterna, utan kommer beslutas inom de kommande dagarna. 

Mike Yanguas har spelat tillsammans med Javi Leal i de senaste turneringarna på Premier Padel och WPT. Javi Leal har dock gått med på att spela med en annan spelare 2023, enligt säkra källor till Padel Alto. Det partnerskapet väntas offentliggöras inom kort.

Den här artikeln handlar om: