Lucas Campagnolo/Jon Sanz avslutar sitt samarbete.
Foto: World Padel Tour.
Internationell padel

Stjärnorna avslutar samarbetet: ”Stod vid min sida i några av de svåraste stunderna av mitt liv”

ANNONS

Det frejdiga paret Lucas Campagnolo och Jon Sanz har gjort sitt tillsammans. 
Sanz/Campagnolo parades ihop efter att Campagnolo dumpats av Javi Garrido i oktober.

Jon Sanz och Lucas Campagnolo har varit en frisk fläkt tillsammans i slutet av denna 2022 säsong. Med en frejdig spelstil har de ruskat om i världstoppen men nu är det slut, vilket de båda meddelar via sina sociala kanaler.

”Du stod vid min sida i några av de svåraste stunderna av mitt liv. Du har aldrig förebrått mig för något under de dagar då mitt huvud varit någon annanstans. Tvärtom, du var där för att stödja och uppmuntra mig. Du fick mig att återigen lita på mig på planen, jag log med dig, du smittade mig med din galenskap (eller jag smittade dig med min), jag upptäckte en stor spelare. Jag kände redan till personen och jag är inte förvånad över att det går bra för dig vad du än gör. Som jag redan har sagt till dig är din framtid mycket lovande och du kommer att uppnå det du har bestämt dig för att göra”, skriver Lucas Campagnolo.

”Jag önskar dig det bästa i ditt nya projekt”

Jon Sanz:

”Det var trevligt så länge det varade. Jag skulle ljuga om jag sa att det inte gör ont att inte få leka med dig nästa år. Tack kompis för kampen och för att du fick mig att njuta av denna avslutning på året. Jag önskar dig det bästa i ditt nya projekt, bara bra saker kan hända en person som du”, skriver Sanz.

De båda spelarna har uppenbart trivts tillsammans men kommer alltså inte att spela med varandra nästa år. Vilka de ska spela med i stället har inte offentliggjorts men ryktet säger att det kan bli Maxi Sanchez för Lucas Campagnolo och att han då kliver tillbaka till forehandsidan som han hade bredvid Javi Garrido. Parets bästa placering blev semifinalen på Menorca Open. 


ARKIV: Capras slag får publiken i extas.

Den här artikeln handlar om: