Maxi Sanchez och Lucho Capra.
Foto: World Padel Tour.
Internationell padel

Stjärnorna bryter med varandra — igen: "Låt oss ta farväl på bästa sätt"

ANNONS

För andra gången under ett år bryter de argentinska stjärnorna Maxi Sanchez och Lucho Capra med varandra. Masterfinalen i Barcelona blir deras sista framträdande tillsammans. 

“Ja, vi ska separera. Och ja, vi kommer att kämpa till slutet. Låt ingen tvivla på det. Vi har förtjänat att vara här och vi kommer att njuta av att ha varit bland de 16 bästa i världen även detta år”, skriver Lucho Capra på sin Instagram. 

Efter mastertävlingen i Barcelona, som drar igång i dag, torsdag, blir det alltså farväl för paret — som faktiskt gjorde slut vid ungefär samma tidpunkt förra säsongen. Då valde Maxi Sanchez att lämna Capra efter Masterfinalen till förmån för brassen Pablo Lima, vilket dock inte blev särskilt långlivat och paret återfann varandra snart nog. 

“Tack för att du kämpat vid min sida i år”

Så här kommenterar Maxi Sanchez uppbrottsbeskedet på partner Lucho Capras Instagram:

“Låt oss satsa allt på den sista turneringen tillsammans. Tack för att du kämpat vid min sida i år. Jag tar med mig många fina stunder och jag önskar dig det bästa, för bra människor förtjänar fina saker. Du är fantastisk på planen men mycket mer utanför Luchito. Låt oss ta farväl på bästa sätt.” 


 

Du kanske även vill läsa:
Spelschema/Resultat Mastersfinalen
Spelschema/Resultat Mastersfinalen
Alejandro Galan: "Ingen ansluten spelare har undertecknat kontraktet med WPT"
Plus Alejandro Galan: "Ingen ansluten spelare har undertecknat kontraktet med WPT"
Den här artikeln handlar om: