2023 års modell av Bullpadel Vertex 03.
Foto: Bullpadel
Nya padelrackets

Argentinska stjärnornas nya racket är här — så ser det ut

ANNONS

Den ikoniska duon Juan Tello och Federico Chingotto finns inte kvar längre. Efter åtta säsonger tillsammans har de gått skilda vägar, men deras racketval är fortfarande intakt. Här är stjärnornas nya vapen från Bullpadel inför 2023. 

Juan Tello och Fede Chingotto spelar båda med Bulladel Vertex 03 och den uppdaterade orange-glimrande versionen syntes i Chingottos hand under Premier Padels tävling i Milano i helgen som var.

Det som är nytt med 2023 års modell är designen — i övrigt behåller Bullpadel i stort sett samma koncept i sitt padelracket som blivit enormt populärt världen över.

“Den nya 𝗩𝗘𝗥𝗧𝗘𝗫 𝟬𝟯 är ett diamantformat racket med maximal kraft. Utrustad med ”Air React Channel" — som består av en aerodynamisk ram, vilket skapar en stadig, smidig och lätt racket på samma gång", skriver Bullpadel på sin Instagram .

Dessutom innehåller den innovativ teknik i form av:

▪️ Top Spin
▪️ Xtend Carbon 12K
▪️ Custom Weight
▪️ Vibradrive

Vikt och balans kan spelaren själv justera genom att flertalet pluggar á tre gram och/eller använda Grip Custom Weight som är en utbytbar bottenplugg med fem eller tio gram högre vikt än standard pluggen.


ARKIV: Chingotto blixtrar till och lämnar motståndarna chanslösa.

Du kanske även vill läsa:
Sanyo Gutierrez släpper nytt racket — här är det
Sanyo Gutierrez släpper nytt racket — här är det
Den här artikeln handlar om: