Premier Padel Milano
Juan Lebron och Ale Galan
Foto: Premier Padel
Premier Padel

Lebron/Galan vann — klara för final i Premier Padel

ANNONS

Det finns en orsak till att de är världsettorna. Nu är de klara för ännu en final, denNa gång i Premier Padel Milano. I Semifinalen mot Coello/Bela vann de i två raka set med klara siffrorna 6-2, 6-3. 

Ännu en turnering och ännu en final. Under första säsongen av Premier Padel har världsettorna avancerat till sex finaler.

— Jag är mycket lycklig. Det kan ha varit en fördel för oss med tidsomställningen eftersom vi kunde åka hit tidigare från Mexico. Jag hoppas att vi imorgon kan prestera lika bra som vi gjorde i Rom, säger Alejandro Galan i segerintervjun efter matchen.  

Lebron flikar in:

— Vi har kommit för att göra en bra turnering. Det är skönt att få ha med sig familj och vänner. Det betyder mycket. Vi ses imorgon Milano.

Paret fortsätter att imponera och tog ett tydligt grepp om semifinalen redan från start i första set. Det var tydligt att Bela/Coello inte hängde med och de kunde aldrig komma tillbaka och utmana världsettorna på allvar.

Tidigare i veckan kom det nyheter om att Coello haft problem med sin mentala hälsa.

Med matchbollen bankade Lebron/Galan in siffrorna 6-3 i andra set. Tidigare hade de vunnit första set med klara  6-2. 

I finalen väntar paret som har gjort braksuccé i turneringen. Spanjoren Victor Ruiz och brassen Lucas Bergamini. Tidigare i turneringen har de slagit ut Lima/Stupa , Capro/Sanchez och Paquito/Tello. 


 


 Läcker stoppboll från Arturo Coello i semifinalen

Foto: Premier Padel

Den här artikeln handlar om: