Premier Padel Milano
Victor Ruiz och Lucas Bergamin
Foto: Premier Padel
Premier Padel

Succéparet klara för final — besegrade Tello/Paquito i Milano

ANNONS

Skrällparet Victor Ruiz/ Lucas Bergamini har slagit ut ännu ett rutinerat par i Premier Padel turneringen i Milano. Den här gången blev det vinst mot Paquito Navarro och Juan Tello med sifforna 7-5, 2-6, 6-3.

Vilken succéturnering de har gjort. Det spansk/brasilianska paret Victor Ruiz (35) / Lucas Bergamini(34). Tidigare har de slagit ut Lima/Stupa i två raka set. Sedan följde de upp med seger i två raka set mot Capro/Sanchez.  

Och för en liten stund sedan kan vi lägga till Paquito Navarro och Juan Tello i den raden av spelare som inte lyckats vinna över Ruiz/Bergamini i Milanos Premier Padel turnering.

— Tack för stödet Milano. Det är känslosamt det här. Vi har aldrig spelat på en sån här hög nivå förut, säger Victor Ruiz i segerintervjun efter matchen.

Hans partner Lucas Bergamin fyllde i:

— Det är min första final. När vi klev in på banan och såg att det var så mycket folk på läktaren så blev vi nervösa. Det är så mycket folk. Jag finner inga ord, säger en märkbart rörd Lucas Bergamini i segerintervjun.  

Men det krävdes en riktigt tuff tresetare för att lyckas. Det mest minnesvärda setet blev det första där det var en hård batalj om poängen.
Ruiz/Bergamin sprang iväg till en snabb 2-0 ledning i game. 

I andra gamet så lyckades Ruiz med en vacker stoppboll med skruv som var omöjlig att nå till publikens jubel. Klippet finns att se längst ner i artikeln här.

Navarro/Tello kunde hämta hem underläget och sedan blev det ett jämnt krig om varje poäng. Som till sist Ruiz/Bergamin kunde vinna med 7-5.

Nu väntar final

Sedan hade paren varsitt set där de vann med ganska klara siffror respektive set. 

Som motståndare i finalen för Ruiz/Bergamin väntar vinnarna i den andra semifinalen av Lebron/Galan och Coello/Bela. Läcker stoppboll av Victor Ruiz

Den här artikeln handlar om: