Spt-masters i Norrköping
Pierre Bonfré och Viktor Stjern.
Foto: Jim Ahlerup.
Swedish Padel Tour

Stjern/Bonfré mästare i Norrköping — tredje raka titeln: "Helt plötsligt har vi hittat det"

ANNONS

Suveränerna från Göteborg har stått för en makalös padelhöst — i Swedish Padel Tours Mastersslutspel bärgade Viktor Stjern och Pierre Bonfré sin tredje SPT-titel i rad. De besegrade Linus Frost och Daniel Appelgren under finalen i Norrköping med 6-3, 6-2.

— Helt plötsligt har vi hittat det, vi spelar med ett väldigt stort självförtroende just nu och jag tror våra motståndare har lite väl stor respekt för oss, så bra är vi inte, säger Pierre Bonfré och ler i segerintervjun med Padel Television. 

I en underhållande final mellan Viktor Stjern/Pierre Bonfré och Linus Frost/Daniel Appelgren var det de förstnämnda som fick jubla efter matchbollen.

"Styrkebesked med helsvensk final"

Duon kröner ett väldigt fint padel-år med att vinna sin tredje raka SPT-titel, denna gång Mastersfinalen i Norrköping. 

Siffrorn till trots, gjorde inte Frost/Appelgren en dålig final, tvärtom visade de fina tendenser och hade många spektakulära poäng att stoltsera med i finalen, även om de också hade stolpe ut i flera viktiga poäng samtidigt som Stjern/Bonfré helt enkelt var på en annan nivå under finalen. 

— På samma sätt som vi, vill de (Frost/Appelgren) också ha energi och skrik på banan och så låter det på veckodagarna också när vi tränar, säger Viktor Stjern om finalmotståndarna och klubbkamrat Linus Frost. 

Bonfré stämmer in:

— De spelar jättefint och de är båda hårt satsande. Det är ett styrkebesked att det är två svenska par i final, avslutar Bonfré.


ARKIV: Matchbollen i finalen av SPT Masters i Norrköping mellan Stjern/Bonfré och Frost/Appelgren.

 Foto: Padel Television. 

 

 

 

 

Den här artikeln handlar om: